Snart drar jag

Ska bara jobba lite och sen bär det iväg upp till Norrköping =) Skönt att jag maste jobba annars hade dagen känns som om den vore superlang. Man bara väntar o väntar.
Det bidde ingen lugg igar. Färgade haret och klippte bara topparna. Det blev jättefint tycker jag.
Nu ska jag iväg till jobbet, en timmes restid, inget kul alls. Tur att jag har ipoden, annars skulle jag inte sta ut!

Hem till Norrköping

I morgon bär det av hem till Norrpan =) Det ska bli skoj, jag har inte varit där sen i maj. Hela helgen kommer att bli fullspäckad med roliga saker. I morgon kommer syster yster och hennes P o hämtar mig pa flygplatsen (tack snälla ni). Lilla T ska sova hos mormor (min mamma) sa hon kommer och väcker mig pa fredag morgon. Da maste jag upp tidigt för jag ska vara med Tindra pa hennes skola da. Det ska bli jätteskoj att se T med alla hennes sma kompisar. Efter det ska vi ga och äta lunch, T far bestämma va hoppas inte att det bli Mc Donalds....Ett besök hos morfar tänkte jag ocksa klämma in da. Pa fredag kvällen sa blir det först middag med familjen och lite släkt. Sen ska jag träffa I! Det blir nog lite vin och skitsnack. Far träffa hennes nya för första gangen, spännande.
Pa lördag blir det först barngympa med T, syster yster och mamma. Sen pa eftermiddagen kommer Veronica =) Pa kvällen är det förfest pa rosévin och fanta med syster yster o Veronica som gäller. Sen Bomullsfabriken =)
Söndagen blir nog först lugn sen pa eftermiddagen ska jag träffa I igen. Mandagen är det tid med mamma som gäller och ännu ett besök hos morfar. Sen pa mandag kvällen aker jag tillbaka. En riktigt rolig helg ser jag alltsa fram emot =)
Nu ska jag till frisören. Funderar pa att kanske klippa lugg......

Hur dum far man va?

Jag skrev ju i senaste inlägget att jag har bokat biljetter till U2-konserten nästa ar. Biljettern fanns i brevladan i tisdags. När jag öppnade kuvertet ser jag att jag har köpt fyra biljetter för RULLSTOLSBUNDNA!! Hur dum far man va? Tänkte pa vad som skulle bli lättast: att försöka lämna tillbaka biljetterna eller att hyra fyra rullstolar för en kväll. Vi fick lämna tillbaka dom =) Nu har jag köpt fyra nya biljetter, inga för rullstolsbundna denna gang.
I kväll blir det konsert =) En kompis kompis spelar och sjunger pa en bar. Han ska vara ganska bra, typ soulmusik. Annars blir det ganska lungt, jobbar i morgon. Vädret är sa trakigt just nu, man har inte lust att göra nanting. Idag var det bara 5 grader ute! Jag kom pa att jag har inte frusit sen i början av april! Vi har haft en sadan lang och härlig sommar sa jag har nästan glömt bort hur det känns =( Blir ju tyvärr pamind ständigt nu.
Hoppas ni far en bra helg!

U2 och ny partyväst

Nu är biljetterna säkrade till U2`s konsert i München den 15:e september nästa ar =) Det är jag, B, syster yster och hennes P som ska dit. Det ska bli sa skoj, trodde att jag skulle behöva vänta ar innan jag far se U2 igen. Ibland har man tur =)
Jag har även köpt en ny partyväst som jag invigde i lördags. Mycket fin, tyvärr har jag inget kort pa den men jag är ganska säker pa att syster yster och V kommer att fa se den live om nagra helger =)
Lördagen var jätteskoj. Vi började kvällen med ett par glas vin hemma hos T. Sedan käkade vi pa en vietnamesisk restaurang. Det var kö när vi kom dit, fick vänta utanför men det var helt okey för man fick varmt att dricka medans man väntade. Maten där var jättegod. Efter det gick vi till Wohnzimmer, en mycket rolig bar. Där drack vi Caipirinias, extra starka. Efter en san (det gick inte att dricka fler, da skulle jag ha behövt krypa hem) sa akte vi till Magnet Club och dansade =) Altsa en mycket lyckad kväll.
I gar var jag ganska trött och hade en inte sa rolig huvudvärk. Mádde som jag förtjänade helt enkelt. Jag och B gick till en kompis som bor pa samma gata som oss. Där spelade vi Wii, at god mat och tittade pa film. Perfekt dag när man är lite dalig.
Kramar!

Dramatik in pa husknuten

Här i Berlin pagar demonstrationer ständigt, nästan varje helg. Vi har ganska bra koll pa när det är en demonstration för vi ser helikoptern som övervakar alltihop fran var balkong. I omradet som vi bor i, bor det manga vänsterradikala sa tyvärr halls manga demonstrationer här. Idag är det en massa nynazister som demonstrerar. Och självklart kommer vänster-folket att halla en motdemonstration. Jag har precis varit och shoppat  lite och pa vägen hem pa sparvagnen sag jag en massa demonstranter som tydligen hade avvikit fran demonstrationstaget för det var poliser överallt som försökte stoppa dom. Även nu när jag sitter här hemma och skriver sa hör jag dom skrika i megafon. Helt galet. Nyss var jag ute pa balkongen och da sag jag en massa folk som sprang pa kyrkogarden nedanför oss. Bäst att jag haller mig inne. Varat hus är ju heller inte precis älskat av vänsterradikalerna. Manga nybyggda hus är i vart omrade blir nedskjutna av färgpistoler (eller vad det nu kan heta) och fönster vid en ingang har blivit krossat. Vi har nu tva vakter som gar här och vaktar om nätterna. Ocksa helt galet. Nej, nu ska jag sätta mig pa terassen med ett glas vin och se om nagot mer sker.....

Äntligen fredag

jippie, nu är det helg =) O i morgon blir det girls night out! Kan det bli mycket bättre?? En svensk, en tysk och en sydafrikan ska ut och göra Berlins gator osäkra.... Far se var det slutar. I gar var jag runt i ca hundra affärer för att hitta en outfit men hittade inget alls, jättetrist. Funderar starkt pa att gräva fram den gamla partyvästen, det var ett tag sen =)

Veckan har varit bra. B akte ner till München i mandags sa jag har varit själv hemma. Han kommer hem i morgon kväll. Jag har haft lite videokvällar nu när B har varit borta. I tisdag blev det Mr. and Mrs. Smith. Den var bra även om jag inte tal Angelina eftersom hon snodde Brad fran Jennifer. Jag är ju ett troget Vänner-fan sa jag kan inte tycka annat. I onsdags kväll blev det Confessions of a Shopaholic. Inte alls bra. Och i kväll blev det Twilight. Den är ju sa bra. Det är andra gangen jag ser den nu och den var lika bra andra gangen.

Hoppas ni har en bra helg!



Börjar man bli gammal när.....

man i stället för att ga ut annordnar middag för vänner?? Jag och B pratade om det nyss. Vi har ingen lust att ga ut och festa varje helg och vara bakis varje helg. Det räcker med nan gang ibland =)
Det blir alltsa middag ihop med nagra vänner i kväll. Vi ska bjuda pa Raclette. Sa gott! I morgon är det Tysklands nationaldag. Plus att det är 20 ar sen muren föll sa i ar kommer det att firas alldeles extra. Vet inte vad jag ska göra. Vi skulle behöva höststäda lägenheten, far se om vi gör det.....
Hoppas ni har en bra helg. I morgon fyller bästa syster yster ar!! Ska inte skriva hur ung hon kommer att bli, det förblir en hemlighet =)
Kramar

Livsgnistan är tillbaka

Nu börjar jag äntligen att ma lite bättre. Vet nu varför jag har matt sa daligt de senaste tva veckorna. Jag har en infektion i ena tanden (eller munnen eller vart man nu far infektionen). Jag var hos tandläkaren igar, typ den 10:e gangen jag var där. Jag kan fortfarande inte gapa sa jag kan äta normalt, eller ens borsta tänderna. Men nu har jag börjat äta antibiotikum sa nu ska det bli bättre!

I kväll ska jag pa möte med jobbet. Det ska bli kul att träffa alla pa en gang. Vi ska diskutera var jul-pysselafton. En kväll i december annordnar vi en "göra egna julkort kväll". Kunderna far da betala kanske 250 kronor. För det far dom 10 blanka kort och access till alla vara julstämplar, pennor och glitter. Min chef berättade att förra aret var kvinnorna (för det är bara kvinnor som kommer) som galna. Tva av dom började t.om. braka över en stämpel. Jag ser fram emot denna kväll =)


RSS 2.0