Roligt med att bo i en stor stad

Det är sa kul att bo i en stor stad för man ser riktiga freaks dagligen. I veckan satt en kvinna pa tunnelbanan och pratade helt seriöst med en person mitt emot henne som ingen annan sag. Den personen fanns bara i hennes huvud och ingen annans, snacka om galen. Samma sak hände i affären för nagra manader sen. En kund kom in, man sag direkt att allt inte stod rätt till där uppe. Han pratade med mig men även med en "person" som stod brevid honom. Dock ingen person som jag kunde se. Det var en liten märklig situation....

Partyhelg i Norrköping i oktober =)

Nu har jag bokat flyg för min, systerysters o Veronicas partyhelg i Norrköping i oktober! Det ska bli saaaa skoj. Det är ca ett ar sen som vi partajade tillsammans. En graviditet kom emellan =) Förra gangen var ju V gravid, men det berättade hon inte för oss! Hon drack alkoholfri rosévin, och sjöng singstar mest av oss alla. Jag hade inte en aning... =)
I fredags kväll efter jobbet gick jag förbi en skoaffär för jag ville köpa ett par stövlar som jag hade spanat in tidigare i veckan. Dom sag jättefina ut när dom stod pa hyllan. Men när jag provade dom var dom inget fina alls =( Sa himmla trakigt när man har sett fram emot att köpa dom och sen är dom inget fina. Köpte en bok i stället. Eftersom jag har läst ut att Twilight-böcker nu (jag har redan läst om den första igen men kände att jag maste ta ett break annars kommer jag aldrig komma över Edward...) sa ville jag läsa en gammal klassiker. Sa jag köpte Pride and Prejudice av Jane Austen. Den är väl sadär.... Spraket är ju liiite annorlunda än i Twilight eller t.ex. Sophie Kinsella-böckerna som jag brukar läsa. Far sen om jag läser klart den.
Jag och B var ute och käkade pa en rysk restaurang (älskar mangfalden i Berlin) pa fredagkvällen. Pa vägen hem hyrde vi en film, the Wrestler. Den var bra men mycket äcklig och brutal ibland.
Jag arbetade pa dagen under lördagen. Efter jobbet mötte jag B vid Potsdamer Platz. Först gick vi pa bio, sag en av dom bästa komedierna jag sett pa mycket länge: the Hangover. Den rekomenderar jag verkligen. Efter bion at vi pa en italiensk restaurang, jag at pizza, saaaa gott.
Idag blir det jobb pa kvällen. Innan dess vet jag inte vad jag ska göra......
Kramar

Underbart väder

Idag vaknade jag till underbart väder =) Det har jag gjort de senaste dagarna ocksa men idag kändes det extra härligt.
Skulle vilja sitta pa terassen hela dagen men jag har lite andra saker att göra. Först maste jag dricka kaffe i solen, känns mycket jobbigt ;) sen ska jag dammsuga. Det maste jag göra pa förmiddagen för pa eftermiddagen är det supervarmt i lägenheten sa da orkar jag inte dammsuga. Sen ska jag träffa B över en lunch vid hans jobb. I kväll kommer nagra tjejkompisar o vi ska dricka vin =)

I morgon o resten av veckan blir det jobb, sa jag passar pa att njuta av det fina vädret. Man vet ju inte hur länge det haller i sig.

kramar!

Semestern

Nu har saker och ting börjat bli lite normala i mitt liv igen. Sadär jätteonormalt har det inte varit men semester och besök gör att livet inte är som vanligt. I slutet av juli var jag o b pa bröllop. A och K gifte sig i en jättefin kyrka utanför Stockholm. Efter kyrkan var det fest i A's föräldrars sommarhus (läs villa). Villan var jättefin, lag precis vid havet sa det kunde inte ha blivit mer romantiskt. Vi spenderade nagra dagar i Stockholm med att träffa kompisar, dricka öl, lite shopping och träffa en supergullig liten bebis =)

Dagen efter att vi kom hem fran Stockholm akte vi upp till ön Rügen för att semestra där med B's familj. Vi akte tag upp, det var jättemysigt. Vi hade med oss matsäck, jag löste korsord och B läste, mycket trevligt. Veckan pa Rügen spenderade vi med att bada, sola, spela spel, dricka vin, hm, det var nog allt. En av dagarna blev en av de värsta pa mycket länge. Vi akte ut pa en battur för att titta pa fina klippor som omger ön. När baten akte i hamnen var det inga problem men sa fort den gav sig ut pa riktiga havet sa började det att gunga. Sedan spenderade jag en och en halv timma med huvudet i toaletten. Jag trodde jag skulle dö. Länge sen jag blev sa aksjuk. Allt emellanat smet jag ut fran toan för att fa lite frisk luft men ville ju inte spy inför allt folk sa jag satt (eller lag snarare) mest inne pa toan. De fina klipporna fick jag se pa kort sen efterat....

Dagen efter att vi kom hem till Berlin igen sa kom Systeryster o familj pa besök. T var ocksa med denna gang, det var över ett ar sen hon var med här i Berlin. Hon spenderade nästan all tid med att spela tv-spel. Det har hon nog fatt av mig för jag blir ocksa helt beroende när jag börjar spela. Förutom att spela tv-spel sa letade vi skolväska till T, skor till systeryster (men kors i taket hon hittade inga), tittade pa lite sevärdigheter och solade o badade. Dom akte hem pa söndag morgonen och pa eftermiddagen samma dag kom B's familj pa besök. Dom stannade till här ett par dagar pa väg hem fran Rügen. 

Sen efter allt detta har det inte hänt sa mycket. Jag o B har börjat jobbat. Helgen var ocksa lugn. I söndags tittade vi pa när tjejerna fran friidrotts vm sprang maraton. Läste pa DN att inte en enda svenska var med o sprang sa flaggan lämnade jag hemma =)

Nu ska jag ut o sätta mig i solen, fortfarande mycket varmt här nere =)

Hemma igen

Nu är vi hemma igen fran semestern. Har inte tid att skriva mer idag för ikväll kommer systeryster med familj och jag maste städa =) Först blir det hemmagjord pizza och sen städning.

Uppdaterar snart allt jag gjort.

Kramar

RSS 2.0