Lite bilder fran födelsedagsfesten

M förbereder tartan
Hemmagjorda tartor
De bada födelsedagsbarnen
Ser ni min vänstra kind som är svullen =(
Jag och M skär upp tartan. Vi var nog de enda som
tyckte det var riktigt roligt.....
Bakis Madde pa sin födelsedag!

sjuk

Jag är sjuk =( Var rädd för att det var nagot fel med tänderna men jag var hos läkaren idag bara för att kolla att allt var okey och det var det.  Det är nog bara en förkylning med feber....  Igar lag jag helt däckad pa soffan hela dagen, idag mar jag bättre sa det är skönt.
Helgen har varit bra. Festen i lördags var jätteskoj. Tyvärr gjorde jag misstaget att dricka lite för mycket. Jag ville ju inte ta värktabletter och dricka alkohol sa jag skippade tabletterna och gick pa alkoholen. I början var det helt okey men efter ett tag sa började det att göra riktigt ont i munnen. Jag tyckte da att det var smartast att dricka ännu mer sa jag inte skulle känna smärtan. Det slutade med att jag blev väldigt onykter och var tvungen att ga och lägga mig innan de sista gästerna hade gatt. Jag madde skit dagen efter (pa min födelsedag!!) och hade tandvärk. Trodde att när jag fyllt 26 skulle jag ha lärt mig att dricka, men nej.... Som tur var blev det bättre pa eftermiddagen och kvällen. Jag och B spenderade dagen i skuggan ute pa terassen, jätteskönt. Pa kvällen at vi pa en italiensk restaurang. Helt enkelt en bra födelsedag!
Kramar

Henke Lundqvist here I come =)

Nu är biljetterna bokade till New York Rangers den 23:e november i Madison Square Garden! Da ska jag spana in Henke Lundqvist när han star i malet. Hoppas hoppas att han kommer att spela da. Han är ju sa snygg =) Undrar om det finns minsta lilla möjlighet att fa träffa honom.... Just den kvällen skulle jag önska att kunna förvandlas till fluga för att ta en tripp in i omklädningsrummet =)
Annars är det lungt här hemma. Har inte sa ont längre, nu är det bara svullet. Vi har jättefint väder, ca 25 grader o sol. Hoppas det är fint pa lördag kväll för da kan vi fira lite ute pa terassen.
Nu ska jag baka sockerkaka till tartan =)

ligger pa soffan

Jag ligger pa soffan, har gjort det ända sen jag klev upp i morse.... Börjar bli lite trist faktiskt. Nu gör det inte sa ont längre, känns bara sa obehagligt i munnen. Idag at jag först lite barnmat men sen sa kunde jag fa i mig lite mjuka pommes frites, mums =)
Läkaren som opererade ut tänderna igar var sa himla snäll. Han visste om att jag var supernervös sa han fragade hela tiden om jag var okey eller om han kunde fortsätta. B tog en bild pa mig precis efter operationen. Jag sag inte klok ut, ansiktet var helt snett pga bedövningen. Far se om jag lägger ut bilden senare idag.....
Jag hoppas verkligen att jag kommer att vara helt okey till pa lördag. M, en kompis fyller ar pa lördag och jag pa söndag sa da blir det fest =)
I söndags var jag pa bio och sag Inglorius Bastards, sa jäkla bra. Jag trodde att den skulle vara jättebrutal, men det var inte sa farligt. Visst, den var ju jättehemsk pa vissa ställen men ända en jättebra film. Manga bra skadespelare. Och min favvo tyska skadespelare Til Schweiger var med =) Han är inte dum han....

ont.....

Jag har sa ont!! Idag drog jag ut tva visdomständer. Det var inget kul..... B var och köpte bebismat för jag kan ju inte tugga. Maten var faktiskt mycket bättre än vad jag trodde. Ska nog värma pa ett glas till nu innan jag gar och lägger mig.
Kramar

Helgen som varit

Helgen har varit bra, ganska lugn. B akte hem till Bayern i fredags morse sa jag har haft lägeneheten för mig själv. Även om han bara skulle vara borta i tre dagar sa har jag alltid värsta angesten när vi maste säga hej da. Vet inte om det har att göra med när jag bodde i Sverige och han i Tyskland och vi var tvugna att säga hej da typ miljoner ganger pa flygplatser. Det var hemskt. Att behöva säga hej da och veta att nu dröjer det ett antal manader innan vi ses igen. Den värsta gangen var nog när B akte till Hongkong för att plugga där i fem manader. Jag tycker egentligen inte om att grata inför andra människor men alltid när vi har sagt hej da sa har jag bölat riktigt mycket. Vi stod där pa flygplatsen i Munchen. Jag skulle aka hem till Sverige och B skulle aka till Hongkong ett par dagar senare. Vi sa hej da och jag gick mot säkerhetskontrollen och B till bilen. Precis utanför kontrollen sa kände jag att jag bary maste se B igen, sa jag ringer honom snabbt, rädd för att han redan satt i bilen. Men som tur var hade han inte hunnit langt. Det var sa skönt att se honom igen, nästan lättare att säga hej da andra gangen. Jag är saaaaaa glad att vi äntligen kan vara tillsammans nästan jämt nu. Jag far ända angest när han aker iväg eller jag aker iväg ett par dagar. Nu när vi flyger tillsammans och ser andra par som maste säga hej da pa flygplatser sa är jag sa glad och tacksam över att jag kan ta B med mig.

Som sagt, helgen var lugn. I fredags gick jag pa bio med en tjejkompis, T. Vi sag Taking Woodstock. En komedi som tyvärr inte var sadär jättekul. Efterat sa akte vi till en pub för att dricka lite öl. En killkompis B, aker hem ett par veckor för att jobba sa vi hade en liten avskedsfest för honom. I lördags städade jag, sen jobbade jag pa eftermiddag/kväll. Jag och och nagra tjejkompisar hade planerat att ha förfest hos mig och sen ga ut. Det blev lite fest men ingen utgang för det var ingen som kände för det. Plus att jag hade gjort nagot konstigt medn min fot sa jag kunde knappt ga. Hade inte gatt sa bra att dansa..... Fick reda pa häromdagen att MTV Europe Music Award halls här i Berlin i november, undrar om det är nagot man ska ga pa?? Eller om det bara kommer att vara en massa hysteriska fjortisar där..... Vad tror ni??
Kramar!

Tandläkare

I morgon ska jag till tandläkaren. Vill inte..... Som tur är ska jag ga till en svensk tandläkare, kan ju va lite svart att prata "tandsprak" pa tyska. Sen ska jag träffa en kompis pa en fika. Ska även köpa present till mamma som fyller ar snart. Snart fyllar jag ocksa ar =) Da blir det fest här hemma. Jag ska fira ihop med en kompis som fyller ar en dag före mig.
Kramar till er alla!

RSS 2.0