Semester

Nu har jag lite semester =) O mamma är här pa besök =) Idag akte vi till en sjö som ligger lite utanför Berlin. Vi badade och solade, mycket härligt. Första badet för i ar för min del! Pa fredag aker vi till Stockholm. Pa lördag bli det bröllop =) Det ska bli sa kul. Och sa ska jag träffa min V och hennes lilla bebis!! Jag kan fortfarande inte fatta att hon har en san liten. Tror nog pa det först när jag ser henne. 

Pa tisdag nästa vecka aker vi till Rügen. Det är en halvö som ligger här i norra tyskland. Det ska vara jättefint har jag hört, paminner lite om Gotland. B's familj har hyrt ett hus där sa vi far bo hos dom, perfekt =) Där ska vi vara i en vecka. O när vi kommer hem sa kommer systeryster, P o lilla (eller numera stora) T pa besök =)

I kväll blir det middag pa en supergod restaurang, mums.

Hoppas ni ocksa far en superbra semester!

U2

Här kommer lite bilder fran U2-konserten igar. Den var helt otroligt. Har aldrig upplevt nagot liknande. Olympia Stadion var full, ca 100 000 människor. Jag o M stid ungefär 20 meter fran scenen. När dom gick ut pa en ramp som gick runt om scenen sa va jag bara 10 meter fran Bono =) Under en av songerna sa hade Bono problem med snäckan i örat sa han slutade att sjunga. Da tog publiken över och sjöng i typ en minut. Bono stod bara och log. Fatta att sta där pa scenen och höra 100 000 människor sjunga ens egen lat. Inte undra pa att han log. Ringde till systeryster för att hon ocksa skulle fa höra. Hoppas du hörde, för jag hörde inte dig.

M utanför Stadion

Scenen, deras egna space ship



Jag och M star o väntar....


Snow Patrol var förband. Dom var ocksa jättebra


Stralkastarmän som hissades upp i luften.

En massa folk


Och sa kom dom äntligen upp pa scenen =)


Underbara Bono








Som sagt, det var helt underbart. Nu maste jag bara vänta pa nästa tour. Dom ger sig väl ut igen om ca 4 ar...




sol

Jippie, nu har vi äntligen fint väder =) De senaste veckorna har det var sol, moln o regn blandat. Pa förmiddagen sol o lite moln, o pa eftermiddagen en regnskur. I gar var vädret super. Jag satt o läste (what else) i solen i flera timmar. Satt faktiskt i skuggan (ja, jag vet. Har bott i Tyskland för länge), för det blev för varmt i solen. Men hade faktiskt fatt mycket färg ända =)
Idag blir det först lite solning och sen maste jag aka till jobbet. Jobbar kväll idag. Har kommit pa det att det är inte sa hemskt att jobba kväll. Speciellt idag för B kommer o möter mig efter jobbet =)

Kramar!

Twilight

Jag har blivit helt besatt av en bok, nämligen Twilight av Stephanie Meyer. Nagon annan som har läst den?? Den är ju sa jäkla bra, kan inte sluta läsa. Som tur är är det ju en serie pa fyra böcker sa jag kan se fram emot tre böcker till =) Började läsa den första i fredags, igar beställde jag de andra tre. I morgon kommer jag nog ha läst ut den första och förhoppningsvis kommer de andra tre i morgon. Annars vet jag inte vad jag gör. B gick pa bio med nagra kompisar men jag stannade hemma för jag ville hellre läsa. 

Maste ju ocksa skriva om min absoluta favvorsong för tillfället: Norrköping av Laakso. Nagon som hört den (förutom systeryster...)?? Den är ju ocksa sa himmla bra. Som man kanske kan första av titeln sa handlar den om att växa upp i Norrköping. Jag blir helt nostalgisk. Spelade den för nagra svenskar här i Berlin, tänkte att dom kanske kan dela min glädje, men dom tyckte att den var väl sadär =( Det är bara Norrköpingsbor som kan första det brillianta i laten.

Idag fick jag ta emot ett paket av brevbäraren som egentligen tillhör en granne. Man gör sa här att om personen som paketet egentligen ska till inte är hemma sa ringer brevbäraren pa hos grannen och fragar om man kan ta hand om paketet. Paketets ägare far da en lapp i brevladan där det star att (i mitt fall) Frau Narbrink har ditt paket. Snäll som jag är tar jag ju emot pakatet. För nagra minuter sen kom grannen och plinga pa för att hämta paketet. Och som tack för hjälpen fick jag en flaska vin =) Samma sak hände i fredags. Fick t.om. ta emot tva paket. Tyvärr utan belöning. Men om detta med vin som belöning sprids i huset sa behöver jag ju inte köpa nagon alkohol. Blir ju nästan som ett jobb. Grannnen som kom idag sa att jag kan ju säga nej till brevbäraren. Galning, tänkte jag. Om detta med vinet upprepar sig kommer jag ju absolut inte att vägra ta emot paket.

Sa, nu kan jag inte slita mig fran boken längre. Maste läsa!



Grillning

I kväll blir det grillning. Vi tänkte grilla kyckling och potatis. Det är ju sa himmla gott att lägga potatis pa grillen, mums. Och till det blir det en god sallad, jättegod currysas och ett glas rött =) Kan livet bli bättre??

Systeryster har gjort en ny design till min blogg. Hon tycker inte att träd passar till en blogg om livet i Berlin.....sa hon har gjort en egen jättefin till mig. Hoppas hon är klar med den snart.

Kramar!

Lite bilder

Här kommer lite bilder fran inflyttningsdagen:

Madde skruvar ihop ikeastolar







Hemmagjorda tassar till stolarna


Sen skruvade vi ihop det allra viktigaste: grillen!


Tjejerna passade pa att vila i "the lounge area"


Grilltime














"Barhäng" vid banankartongerna



Vi hade en mycket trevlig dag och kväll =) Nu är allt pa plats och nästan alla kartonger är uppackade. Idag ska vi sätta upp lite lampor. Det blir inte sa mycket jobb idag för det blev ganska sent igar. B tittade lite för djupt i whiskyflaskan sa han är lite dalig idag, ha ha =)

Back in the game...

Jippie, nu har jag internet =) Dom sa att det skulle ta 2-4 veckor men det tog bara 1 vecka!! Sa duktiga dom är här i Tyskland va??

I kväll blir det fest, lite fördrinkar pa terassen o sen nan bar =) Ska bli skoj.

Kramar

om ca 2-4 veckor....

far jag internet o telefon igen!! Det är ju hur länge som helst. Nu är jag i gamla lägenheten där datorn star och där det fortfarande finns internet. Allt är flyttat till nya lägenheten =) Tyvärr sa ser det ut som ett kaos fortfarande...  

Maste säga ett stort grattis till min gamla högskolekompis V och hennes M! De har fatt en dotter =) Tyvärr sa kunde jag inte öppna mms't som V skickade sa jag har inte fatt se den lilla än. Om syster yster läser detta sa kan du väl skicka mms't till B's mobil??? Vill verkligen ringa till V och höra om allt men tyvärr sa har jag ju ingen telefon. Det far vänta ett tag. Men det kanske är bra för jag antar att det är manga som hör av sig.

Jag tror att jag stukade eller t.o.m bröt min "pekfingerta" i gar morse. Jag körde in tan rätt in i duschkabinen. Det gjorde sa jäkla ont, sa där ont sa man mar illa. Jag kände att det gjorde jätteont när jag jobbade, och sag att den hade svullnat. Sen när jag kom hem hade den blivit blasvart, usch. Idag känns det lite bättre sa fragan är om den kanske bara är stukad. Ont gjorde det i alla fall.

Nu ska jag städa gamla lägenheten, kul =(

Kramar

RSS 2.0