Tillbaka till verkligheten

Jaha, sa var man tillbaka till vardagen igen. New York var super =) Vi har gjort sa mycket skojiga saker. Vi kom till hotellet vid 17-tiden. Da var klockan 23 hemma sa egentligen var det läggdags. Men man kan ju inte ga och lägga sig det första man gör i Ney York City! Fastän vi var hur trötta som helst sa tvingade vi oss ut för att dricka lite öl och äta hamburgare. Det blev hamburgare och tva öl var för grabbarna och en cola för mig och sen gick vi tillbaka till hotellet.....
Dom första dagarna gjorde vi lite sightseeing. Jag o B har var ju där förra aret men inte P och M som vi akte med sa vi följde med dom runt lite. Vi var i Battery Park där man kan se Frihetsgudinnan. Vi tittade ned pa Ground Zero, endast en stor byggarbetsplats. Inte langt därifran ligger min favoritaffär: Centery 21. En outletbutik med kanske 3-4 vaningar. Där köpte jag jättefina skor och en klocka. Hade kunnat köpt hur mycket mer som helst men B hejdade mig =( Vi gick förbi Wall Street. Vi tog även en promenad över till Brooklyn pa Brooklyn Bridge. Pa kvällen var vi pa Hamlet. Hamlet spelades av Jude Law!!!!!! Han sag inte sa dum ut i verkligheten heller maste jag erkänna. Han är ju som vi alla vet hur snygg som helst, och faktiskt spelade han bra teater ocksa. Inte för att jag är nagon expert, men jag tyckte han var duktig. Han skrek och hade sig sa han var hes pa slutet. Staende ovationer fick han ocksa. Tyvärr sa fick man inte ta kort sa nagra bilder pa Jude blev det inte =(
Pa tredje dagen akte vi först till The Village för att äta frukost. Jag (och även B) som är världens Vänner-fan var ju självklart tvugna att ga förbi Vänner-huset. Det är det hus dom visar i serien som vännerna ska föreställas bo i. Vi tog aterigen ett kort av oss utanför huset, precis som förra aret. The Village är ett jättemysigt omrade, det är sa lungt där, inte sa manga bilar som kör. Jag tror även att vi gick förbi Carries hus fran Sex and the City. Det stod ett gäng tjejer utanför och tog en massa kort sa jag är ganska säker pa att det var hennes trappa. Vi var även i China Town och Little Italy. Pa kvällen var vi pa ishockey: New York Rangers mot Florida Panthers. Och Henke Lundqvist stod i mal =) Tyvärr var det inget bra spel, the Rangers förlorade. Men vi hade det mycket kul ända. Vi köpte sana stora pekfingrar (hoppas ni vet vad jag menar) och drack nagra öl. Det gjorde det hela mycket roligare. Och faktiskt sa filmade dom en kille som dansade som en galning bakom oss och da stack jag upp mitt stora finger sa det syndes pa den stora TV-skärmen =)
Den fjärde dagen var den stora shopping-dagen. Vi började pa Macy's, världens största varuhus. Där köpte jag DKNY-jeans för 50dollar, jättebilligt!! Sedan akte vi till Soho för att fortsätta skoppingrundan. Pa kvällen akte vi upp i Rockerfeller Center, därifran har man världens blick över New York. Det var tyvär jätteläskigt. Man kan känna att det svajar lite däruppe.
Pa femte dagen akte vi till Harlem och gick en liten runda. Det var mycket mysigt där. Pa vägen till Harlem rakade vi ut för nagot som var riktigt iriterande. P's tunnelbanekort fungerade inte sa han hoppade över spärrarna. Det skulle han inte har gjort för det kom en polis direkt. Dom finns ju överallt där sa vi skulle ju ha tänkt pa det. Han bad att fa prata med P ensam, dom stod där i kanske 15 minuter för att han var tvungen att kolla upp P's pass och var han bodde osv. Det visade sig att för att P hoppade över spärrarna fick han böter pa 100dollar! Han försökte säga till polisen att han har ett giltigt kort men det brydde sig polisen inte om. Riktigt trist. Sa pa var sjätte och näst sista dag sa var vi tvugna att aka till Brooklyn för att betala boten. Det positiva var att da fick vi se mer av Brooklyn. Plus att i hittade en mexikansk restaurang med världens godaste Margaritas =) Vi var sa upprörda över allt med polisen (han hade varit sa otrevligt mot P) sa vi stannade pa restaurangen hela eftermiddagen och kvällen. Ett riktigt bra avslut pa en rolig vecka.
Pa sista dagen akte vi för att handla det sista och sen var det dags för att aka till flygplatsen =(
Bildbevisen kommer om nagra dagar =)
Kramar

jobb jobb jobb

Nu gör jag inget annat än att jobba känns det som. Det är ju bara bra sa jag klagar absolut inte. Bättre det än att vara tysk hemmafru =)
Ikväll blir det besök pa en supergod restaurang, Kultürzeit heter den. I morgon är det jobb i butiken som väntar. Julhandeln har börjat komma igang lite smatt sa det blir mer och mer att göra.
Snart drar vi till New York, jippie!!!! Det ska bli skoj. Har bokat en date med Jude Law =) Eller date och date. Han spelar Hamlet i en pjäs som vi ska ga och titta pa. Nan date lär det nog inte bli =( Eller jo, en och annan med B kanske.....
Kramar

Helgen i Norrköping i bilder

Här kommer lite bildern fran Norrköpings-besöket! v>
Lilla T pa väg till skolan.
Matlagning med V och Systeryster. Pasta Carbonara blev det, mums =)
Sen, självklar Singstar =) Ett maste när vi träffas. Vi hade ju bara tva mikrofoner sa när man inte va med o tävlade pa riktigt sa fick man ta den fejkade.
Lite Guitar Hero blev det ocksa....eller inte
V knäpper med fingrarna pa dansgolvet =)
Jag, mitt uppe i mitt dansande....
Sen blev det inte mycket mer bilder. Jag gjorde ju en massa annat kul under denna helg men inget som fastnade pa kamera.
Kramar

Daligt med uppdatering

Uppdatering om helgen i Norrköping kommer.....snart..... För tillfället är det ganske mycket pa gang, har ju tva jobb nu sa det blir inte mycket tid till att skriva här.
Sa, uppdatering kommer.

RSS 2.0