snart är det jul =)

I morgon bär det av ner till Bayern =) Hoppas det i allafall för jag är lite sjuk =( Fick gå hem från jobbet i dag för att jag mådde jättedåligt. Mådde illa och var jätteyr i huvudet, trodde jag skulle svimma. Så jag åkte hem och åt och sen sov jag i två timmar. Nu mår jag mycket bättre. Fattar inte vad det kan ha varit. Misstänker att det kan ha varit p.g.a allt jobb den senaste månaden och allt som egentligen ska vara klart nu innan jul men som tvärr inte är det. Har fortfarande inte handlat alla julklappar, lägenheten ser ut som ett kaos, jobbar varje dag, måste hinna tvätta och packa innan i morgon. Plus att det är ett enda snökaos här och en massa flyg är försenade eller t.o.m inställda och B är redan nere i Bayern så om mitt flyg inte startar får jag va helt själv i Berlin på julafton !!!!!! Jag har som sagt en del som jag är lite stressad och orolig över...... Men men, allt ordnar sig.

å =)

Juhu, har lyckats klura ut hur jag ändrar språket på datorn så jag kan få fram mina svenska å'n =) Kanske blir lite lättare att läsa mina inlägg nu.....
Jag har ny äntligen laddat upp lite bilder från New York-resan. Det tar alldeles för lång tid och för mycket jobb att lägga upp dom här (gör jag nåt fel eller?? Nån som vet hur det går snabare??) så dom finns på Facebook i stället.
Denna vecka har bestått av jobb, en konsert o en julfest. I måndags var jag o B på Regina Spectors konsert här i Berlin. Det var superbra. Regina har en helt underbar röst. Vet inte hur jag gör för att videon ska synas här på min sida (nån som kanske kan berätta??) så ni får gå in på länken här nedan för att lyssna på min för tillfället favoritlåt med Regina Spector:
http://www.youtube.com/watch?v=rov3pV9PsRI
Sen i onsdags var det julfest med jobbet. Ganska segt att gå upp sen på torsdagen för att jobba.... I helgen är det jobb som gäller. B är i Wien och partajar med brorsan så jag är helt själv hemma. I kväll blir det film och lite vin tror jag =)

Korten kommer

Korten fran New York kommer snart Systeryster. Vi tog ca 800 sa jag maste välja ut dom allra bästa. Men det kommer, jag lovar.
Helgen som varit var bra. I fredags kväll var jag hos en kompis för en tjejkväll med bubbelvin och Greys Anatomy, det var skoj. Tyvärr sa var jag tvungen att hoppa in och jobba pa lördag förmiddag sa jag hade lite angest och ville ga hem tidigt. Jag skulle gentligen ha varit ledig men en kollega blev sjuk och da maste man ju ställa upp och jobba. Lördagskvällen blev lugn. Jag var hemma fran jobbet vid 18-tiden och da hade B lagat Schnitzel mums =) Efter det pratade jag lite med Systeryster pa skype. Hon och P var ocksa hemma pa en lördagskväll. Skönt att veta att jag o B inte var dom enda.
Söndagen bjöd pa en liten julfest tillsammans med nagra vänner. Vi drack glögg och bakade pepparkakor, riktigt mysigt. Annars har det inte hänt sa mycket skoj. Just nu sitter jag o B o tittar pa när Bayern München spelar mot Juventus. Hoppas hoppas Bayern vinner, annars blir B sa ledsen =(
Igar fick jag hemlängtan efter Sverige. Känner att jag förmodligen kommer att vilja flytta hem till Sverige nan gang i framtiden. Inte just nu eftersom vi har det sa skoj i Berlin men nan gang sa har vi tänkt att växa upp och "stadga oss och skaffa barn" och da tror jag att jag kanske kommer att vilja bo i Sverige. Sa därför ska B tvingat B börja en Svenskakurs här i Berlin i morgon. Även om vi kanske inte flyttar tillbaka sa vill jag iallafall att B pratar sa bra svenska sa vi skulle kunna flytta tillbaka. Han pratar bra svenska redan nu sa det ska nog inte va nagra problem för honom. Men som sagt, inget är bestämt eller planerat sa bli inte för exalterad nu Systeryster.
Sa, ska nu aterga till fotbollen. Bayern leder med 2-1 =)

Trist väder

Usch, vilket trist väder vi haft idag. Det regnade fram till pa eftermiddagen och sa blev det mörkt redan vid 16-tiden. Som tur är julen snart här sa man far börja julpynta sa smatt. G pa jobbet hade pyntat vart kontor med ljus och glitter i stora växten i hörnet. Ett tappert försök att göra det lite fint. Vi har världesn trakigaste utsikt: vi stirrar rätt in i en gra byggnad.
I söndags var vi först pa julmarknad i Svenska Kyrkan. Vi at pyttipanna, drack glögg och jag passade pa att handla lite svenska matvaror. Det bidde nyponsoppa, kaviar och falukorv =) Jag hoppas falukorven smakar riktigt gott för jag betalade 60kr för 500gram. Efter marknaden akte vi förbi butiken där jag jobbar för att handla kort och kuvert, och lana en massa stämplar för att göra julkort. Pa kvällen lagade B kaldolmar medans jag skapade fina julkort =)
I kväll blir det en lugn kväll framför tv'n med tända ljus och tee.
Kramar!

RSS 2.0